Termeni si condiții April 10, 2017 – Posted in: Uncategorized

Site-ul www.stickerelaptop.ro este proprietatea exclusivă a societății comerciale SCOOL DISCOUNT SRL,  CUI: 32113490, J32/718/2013, având sediul social in Sibiu, str. Rahova nr.37 capital social 200 lei, număr telefon: 0737 858 777 , email: comanda@stickerelaptop.ro,  denumit în continuare „Comerciant”.

Utilizarea site-ului www.stickerelaptop.ro implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și SCOOL DISCOUNT S.R.L.

Astfel, orice persoană, denumită în continuare „Client”, care performează acțiuni de tipul simplă vizitare și vizualizare a site-ului și până la cumpărarea efectivă a produselor, acceptă, în mod automat, termenii și condițiile mai jos menționate.

Se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Informații generale despre produse și prețuri

Clienții www.stickerelaptop.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va procesa comanda, când se va expedia si, estimativ, în cât timp va ajunge să se livreze. Aceste informații vor fi transmise prin email sau telefon.

Produsele comercializate prin intermediul www.stickerelaptop.ro sunt noi, nefolosite și, în momentul livrării, vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală fizică sau în format electronic. Chitanța de la curier sau extrasul de cont reprezintă dovada plății.

Prețurile afișate sunt prețurile reale la momentul respectiv și ne rezervăm dreptul de a le schimba fără o notificare prealabilă.

Produsele prezentate pe site au descrieri menite să evidențieze detalii precum: material, compatibilitate cu anumite dispozitve, culoare, formă, mod de folosire, etc. Rugăm citirea cu atenție a tuturor detaliilor și plasarea comenzilor în consecință. Comerciantul nu își asumă răspunderea pentru comenzile plasate fără citirea cu atenție a detaliilor menționate în descrierea produselor. Comerciantul nu își asumă răspunderea pentru eventualele omisiuni sau erori care vor fi corectate fără o notificare prealabilă.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele produselor pot să difere ca urmare a procesului de execuție a fotografiilor sau a setărilor monitorului dumneavoastră. Comerciantul nu își asumă răspunderea pentru acest aspect.

Politica de confidențialitate

www.stickerelaptop.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților săi.

Comerciantul garantează securitatea și confidențialitatea datelor transmise și găzduite prin sistemul său informatic. Acestea vor putea fi folosite de către Comerciant pentru a-i trimite Clientului diverse informații legate de comandă, oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Comerciant nu implică obligativitate din partea Clientului, iar acesta poate refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și poate solicita, în mod gratuit, ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii datelor din sistem se va trimite de către persoana înscrisa în baza de date prin email la adresa: comanda@stickerelaptop.ro.

Copyright

Tot conținutul site-ului www.stickerelaptop.ro (texte, grafice, imagini, butoane, clipuri video, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea S.C. SCOOL DISCOUNT SRL . și/sau a asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Niciunul dintre elementele mai sus menționate sau oricare altul aparținând Comerciantului nu poate fi folosit fără acordul prealabil scris al societății SCOOL DISCOUNT S.R.L.

Comerciantul va proceda pe cale legală pentru oricare daună rezultată din folosirea abuzivă a elementelor mai sus menționate.

Accesarea și utilizarea site-ului

Site-ul www.stickerelaptop.ro poate fi accesat și vizitat fără restricții, doar în scopuri personale, fără descărcarea, modificarea, reproducerea totală sau parțială a conținutului său (aceste activități presupun acordul scris al S.C. SCOOL DISCOUNT SRL).

De asemenea, o dată cu accesarea, vizitarea și/sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.stickerelaptop.ro, sunt automat acceptate termenele și condițiile menționate în prezenta.

Plasarea unei comenzi presupune acordul implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fără nicio penalitate pentru client, printr-un email către comanda@stickerelaptop.ro

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsă de acuratețe sau erori de software, fără a anunța în prealabil.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Comerciantul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul.

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile fără notificare prealabilă în cazul în care intervine o eroare de software sau o greșeală de redactare.

Dispute, conflicte și litigii

Orice tentativă de acces neautorizat și/sau orice tentativă de fraudă asupra site-ul www.stickerelaptop.ro va fi raportată autorităților competente.

Prin folosirea (atât vizualizarea, cât și cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul își declară acordul asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare, dar și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între Client și Comerciant.

Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul www.stickerelaptop.ro, cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect.

Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumpărător și a constatării de către un reprezentant al Comerciantului a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între Client și Comerciant va fi rezolvat prioritar pe cale amiabilă.

S.C. SCOOL DISCOUNT SRL . pune satisfacția Clientului mai presus de orice astfel că este încurajată comunicarea folosind adresa de email comanda@stickerelaptop.ro.

Modificari

Comerciantul își rezervă dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la continutul site-ului www.stickerelaptop.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către Client în acest sens.

Clientul are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare.

În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către Comerciant, va înceta utilizarea site-ului.

Dacă acesta continuă să folosească site-ul, se consideră automat că este de acord cu modificarile efectuate.

Politica de returnare

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care doriti sa efectuați un retur printr-un email trimis către comanda@stickerelaptop.ro. Ulterior vă vom contacta pentru stabilirea detaliilor.

Produsele în cauză vor fi expediate ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE înapoi la firma S.C. SCOOL DISCOUNT SRL, Sibiu, str. Rahova nr.37, pe CHELTUIALA COMERCIANTULUI, pe aceeași cale pe care au fost expediate, și anume prin curier.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, vă rugăm să nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

În cazul în care produsele care ajung la noi prezită urme de folosire precum zgârieturi, folii de protecție lipsă, sigilii rupte, etc. ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumelor.

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în termen de 14 de zile din momentul primirii informației că se dorește returul produselor. (Dacă produsele nu sunt primite în acest interval, termenul de restituire al sumei se prelungește în consecință.)

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar deci rugăm să ni se comunice un IBAN valid și numele și prenumele asociat acestuia.

Menționăm că nu vom ridica acele retururi care sunt transmise cu plata ramburs și că singura modalitate de rambursare acceptată de compania noastră este transferul în cont bancar.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până în momentul rambursării banilor.

Taxa de curier vă va fi returnată doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau a fost expediat în mod eronat de către compania noastră.

Această politică de returnare este valabilă pentru toate produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.stickerelaptop.ro.

Newsletter

Abonarea și/sau dezabonarea la newsletterul site-ului www.stickerelaptop.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea termenilor de utilizare.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email sau printr-un email transmis către comanda@stickerelaptop.ro.

Mesajele transmise se supun Legii comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.